Ján Slota

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.

Ján Slota (Litvailló, 1953. szeptember 14. – ) szlovák politikus, a soviniszta, magyarellenes Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke.

Idézetek[szerkesztés]

Beülünk a tankjainkba és elpusztítjuk Budapestet.[1][2] 1999. március 5.

Még 1248-ban egy frank püspök, ellátogatott a Kárpát-medencébe és ezeket mondta:

»Ahogy utaztam ebben az országban nem értettem, hogyan adhatott Isten egy ilyen gyönyörű országot ilyen csúnya népnek«

A 'régi magyarokra' utalt mivel ezek mongoloidok voltak görbe lábúak, és a lovaik elég undorítóak voltak. Valójában kis lovak. Ezt mondta a püspök, így van leírva. Így leírva szó szerint. És most nyolcszáz évvel később ezek a mongoloidok valahogy eltűntek. Nem tudom ki mutatta meg nekik, hogy legyenek civilizáltak. De sajnos azt hiszem a szláv vér volt az. Sajnos... És én igazán nem tudom, hogy ezek a magyarok, akik szeretik azt mondani magukról, hogy magyarok valóban magyarok-e. Úgy gondolom 90%-ukban van szláv vér és talán 10% vagy talán 0,1%-ban van 'régi magyar' vér. De még így is önként és ostoba módon hódolnak holmi turuloknak és egyéb őrültségeknek... 2006 júniusa[3]

A magyarok rákos tumor a szlovák nemzet testén, amit mihamarabb el kell távolítani.[4]

Ők is mindnyájan franciák, akiket franciákra, bevándorlókra és idegenekre osztanak
A felvidéki magyarokról: Amellett vagyok, hogy ezek nem magyarok. Szlovákok, akik magyarul fejezik ki magukat.[5][6] 2008, Január 4.

Nem engedünk a déli szomszédunktól és Budapestről érkező nyomásnak: egy kócos asszony, egy nyomorult fenyeget minket és kérdőre vonja a szlovák miniszterelnököt, akinek a cipőtalpáig sem ér fel.

Amit ők [magyarok] csinálnak az arrogancia csúcsa. Henleinhez tudnám hasonlítani és ahhoz a kis bajszos emberhez a müncheni pincéből. Ugyanazt a retorikát használta ő is mint ez a nő. Talán már a bajsza is elkezdett nőni.

Jegyzetek[szerkesztés]

Külső hivatkozások[szerkesztés]

A Wikipédiában további adatok találhatóak
Ján Slota témában.