Ugrás a tartalomhoz

Sablon:Jogsértő

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
(Sablon:Jogsértő1 szócikkből átirányítva)

A korábban itt olvasható tartalom valószínűleg jogsértő volt, ezért eltávolítottuk.

Ez a szócikk szerepel a Szerzői jog valószínű megsértése összesítő lapon.

A szócikket újraírhatod a Sablon:Jogsértő/Új lapon; de kérjük, hogy ezt a figyelmeztető lapot ne szerkeszd!

A korábban itt olvasható szöveg megegyezett az interneten vagy más módon elérhető forrással vagy forrásokkal, és nem állapítható meg, hogy a szöveg idemásolását a szerző engedélyezte-e.


A szócikk eredeti készítőjének: Ha van engedélyed a szöveg GNU Szabad Dokumentációs Licenc alatti publikálásához, vagy ha te vagy a szerzői jogok tulajdonosa, akkor kérjük, ezt jelezd a vitalapon és a Szerzői jog valószínű megsértése lapon is.

Ha nem rendelkezel engedéllyel, akkor a lapot újraírhatod saját készítésű tartalommal ezen az átmeneti lapon, vagy hagyhatod a törlését, ami nagyjából a listázástól számított 7–14 napon belül történik meg. Ha az átmeneti lap addig elkészül (legalább egy elfogadható csonk szintjén), akkor a szócikk szövegébe az fog bekerülni. Segíthet az is, ha bárki felveszi a kapcsolatot a tulajdonossal, és engedélyt kér tőle az ezen a lapon való közzétételhez. (Kérjük, hogy a jogsértő tartalmat ne másold be az átmeneti lapra, mert az csak az átmeneti lap törléséhez vezet.)

Amíg ez az üzenet itt olvasható, addig az eredeti tartalom még elérhető a laptörténetben.

Fontos tudni, hogy közkincsnek nem minősülő anyagok közzétételét, amelyek szerzői jogaival vagy publikálási engedélyével nem rendelkezel, a szerzői jogi törvény tiltja, valamint a Wikipédia irányelvek sem engedik meg. Azok, akik ismételten megsértik mások szerzői jogait, szerkesztési joguktól ideiglenesen eltilthatóak. Kétség esetén saját alkotásod felküldésével biztosítható az, hogy ne legyenek problémák a szerzői engedéllyel.

Köszönjük.

Használati útmutató [sablondok. infó] [szerkesztés] (történet)

Jogsértő szövegek jelzésére.

Sablonparaméterek[TemplateData szerkesztése]

ParaméterLeírásTípusÁllapot
forrásurl

A jogsértő szöveg forrása, amennyiben weboldalról van szó

Példa
https://www.minta.hu/valami/oldal.html
URLajánlott