Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Rodrigo

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.

Magányos harcosok

[szerkesztés]

Hát bizony, magányos harcosok vagyunk. De éppen azért írok, h nekiálljunk-e komolyabban szerkeszteni, mert létrehoztam a közösségi portált, a kocsmafalat, rengeteg sablont, kértem Grintől a logó magyarítását, a menüsávok magyarítását, de semmi igazi változás. Még arra is gondoltam, h ketten kérhetnénk admin státuszt, h normálisan tudjunk dolgozni, de amire a 25 szerkesztőből, legalább 4 idetéved, addig leesik az első hó. Meg az több felelőséggel jár, amit én az egyetem mellett csak nagyon áldozva tudnék vállalni. Szóval egyértelmű: most csak mi szerkesztünk. De ha összedolgoznánk, akkor sztem annyira előre tudnánk rövid idő alatt jutni, h utána már érdemes lenne reklámozni magunkat a wikiben, hiszen jobban megfog vkit egy már szerkesztett, szabályokkal, sablonokkal teli oldal, mint az elmúlt hét elejének változata. Ezért kérlek, h ha te is így gondolod, akkor beszéljük meg, h mit csináljunk, hangoljuk össze magányos harcosságunkat. :)) NCurse 2005. október 9., 07:29 (UTC)

1. csináljunk feladatok v. ahol segíthetsz oldalt, hogy átlássuk a feladatokat, ötleteket, és más is átlássa, aki idetéved. pl. kocsmafal/feladatok 2. dolgozzuk ki, hogy mikortól nem plágium, hogy mennyire tudunk kimásolni, szerencsére itt könnyebb mint a wikiben. 3. nekünk nem semlegesség kell (lásd wiki), hanem minnél eredetibb forrásmegjelölés, meg a kijelentő minnél jobb beazonosíthatósága. 4. szerencsére a google segít az emberek ideirányításában, nekünk ezért oda kell figyelnünk a korrekt belső hivatkozásokra. Ha legközelebb a googlebot körülnéz, máris feljebb fogja a Wikidézetet osztályozni, mert kb. duplázódott a belső lapok száma ;-) 5. Úgy csináljuk, ahogy időnk van, végülis nem sürgős.. :-) ne emiatt kelljen új félévet befizetni :-D.

Üdv: --Rodrigo 2005. október 9., 07:43 (UTC)

  1. Feladatok miatt írtam teljesen át a tennivalós sablont a Közösségi portálban. Az nem jó erre a célra?
  2. Sztem csak annyi a plágium, inkább gond, ha nagyon hosszú szakaszt másolunk ki vhonnan, ami egyébklént sem szerencsés, mert nem könyvoldalakat jövök ide olvasgatni, hanem értelmes, szórakoztató idézeteket, melyek jellemeznek egy embert vagy felhívják a figyelmemet egy műre.
  3. Így van, csak a forrás a kulcs.
  4. Átnézhetnénk az általam bemásolt segítő lapokat, wikidézetesíteni kellene őket, néhánynál elkezdtem, de jobb négy szem. :)
  5. Grint nyaggatni kell, h magyarítson és hozza rendbe a segítség menüpontot, meg a friss változtatások, általam meg nem értett sablon hibáit.
  6. És kékesíteni a főoldalt

Jó munkát! :)) NCurse 2005. október 9., 07:49 (UTC)