Veres János

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Veres János, a Gyurcsány-kormány pénzügyminisztere.

2006 04 14.[szerkesztés]

  • A megalakuló új kormányban lesznek szabolcsi tagok. A megalakuló új MSZP frakcióban egy erős Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lobbi lesz (...) Szabolcs számára ez a következő négy év sok pénzt, sok fejlesztést és sok eredményt fog hozni. Az, hogy egyes térségek ezen belül hogy fognak majd részesedni, azon fog múlni, hogy a térségeken belül milyen választási eredmény születik. Nem lehet mást csinálni, ez a követelmény, és ezt követelik tőlünk azok, akik jó eredményt érnek el
  • Azt tudjuk mondani jelen pillanatban mindenkinek, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fejlesztési lehetőségeiből a következő négy évben aszerint differenciáltan fognak minősülni az egyes települések, amilyen választási eredmény 23-án születik... Azért fogalmaztam ilyen egyértelműen, mert nagyon szerettem volna, hogy mindenki számára világos legyen... Az eredmény fogja eldönteni azt, hogy ennek a térségnek milyen módon tudunk segíteni a következő négy évben"

forrás: Bűncselekmény-e Veres terrorja?

2006. 05. 09., kedd[szerkesztés]

  • Meg fog változni a jelenlegi gázár-támogatási rendszer és számolni kell az ingatlanadó bevezetésével is.
  • A kormány mindig jobban félt a népszerűtlenségtől, mint az ésszerűtlenségtől.
  • Magyarországon széleskörű reformhangulat van.
  • Eljött az az időszak, amikor elővettük az A4-es papírt. [amin már régóta rajta voltak azok a javaslatok, hogy mit és hogyan kell változtatni].