Vita:Nagy Feró

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ennek van vmi értelme? Egyedül én nem jövök rá? Vmi burkolt politikai izé? >>> A Mercédesz gyorsan száll, a villamos meg botorkál ... hát ennyi ... nem volt ebben semmi, csak "A Mercédesz gyorsan száll, a villamos meg botorkál", ugye ez a pártvezetés és a munkás ellentétét "fokozandó" szöveg ... Meddig az idézet? És mi a kommentár? Avagy ez így egybe' értelmes? Így nyújtjuk át az utókornak? OsvátA 2006. február 18., 18:19 (CET)

töröltem, okafogyott OsvátA
Én sem értettem... :( NCurse üzenet 2006. február 18., 19:20 (CET)

Ez az idézet arról szólt, hogy milyen baromságokra szállt rá az ávó. A "mercédesz gyorsan száll, a villamos meg botorkál" ... hát ettől tényleg megdől a rendszer. Feró máskor is hangoztatta, hogy a dalaiban ő maga nem látott túl sok rendszerelleneset. Egyszerű ökörségek voltak, de a Pártnak nem volt humorérzéke. Az idézet egy az egyben tőle származik egyébként, ő maga kommentálta a saját dalszövegét egy interjúban. Gubbubu 2006. február 19., 19:58 (CET)

Kösz. Értem. De a Feró nem az a fickó, aki ad a szabatos fogalmazásra. Pláne nem a kamera előtt, kapásból. Ennyi lábjegyzetet pedig nem érnek meg amúgy örökbecsü baromkodásai. OsvátA 2006. február 19., 20:58 (CET)