Szerkesztővita:BanKris

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikidézetben, kedves BanKris! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket, a jó idézet ismérveit, és hogy Hogyan hozz létre egy új lapot?. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! OsvátA Palackposta 2016. augusztus 1., 16:54 (CEST)


Szia! Kérlek, a szerkesztett lapok alján, lehetőleg egy új szakaszban, vagy – ha a logikusan az praktikusabb: lábjegyzetben – add meg a közzétett idézetek forrását. Üdv! OsvátA Palackposta 2016. augusztus 1., 17:16 (CEST)

Mégegyszer kérlek, add meg a Gyilkos elmék cikked forrását, mert élek a gyanúval, hogy messze nem minden a filmsorozatból származik. Ha belátható időn belül nem reagálsz, fennáll a lap törlésének veszélye. Köszönöm! OsvátA Palackposta 2016. augusztus 9., 21:57 (CEST)