Szerkesztővita:Blua lago

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.

„When Wikipedians spend too much time on the noticeboards, in Arbcom cases, and on talk pages of contentious articles, they have a high probability of concluding that Wikipedia is dysfunctional, incompetent, and doomed to fail. [...] The best cure for this condition is to leave those places, and instead read a few articles on genuinely encyclopedic topics, noticing just how good they actually are.”

Antandrus, observations on Wikipedia behavior


Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikidézetben, kedves Blua lago! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket, a jó idézet ismérveit, és hogy Hogyan hozz létre egy új lapot?. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. Sok sikert és jó szerkesztést!

OsvátA  Palackposta 2022. július 24., 06:54 (CEST)[válasz]

Egyúttal köszönöm, hogy életet lehelsz ebbe a már nagyon elhagyagolt projektbe. OsvátA Palackposta 2022. július 24., 07:01 (CEST)[válasz]