Szerkesztővita:Piskóta

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikidézetben, kedves Piskóta! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket, a jó idézet ismérveit, és hogy Hogyan hozz létre egy új lapot?. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! OsvátA Palackposta 2011. április 29., 13:11 (CEST)


Pi élete[szerkesztés]

Szia! Adj meg, kérlek, ha tudsz, könyvészeti forrást az idézethez. Kösz! OsvátA Palackposta 2011. április 29., 22:07 (CEST)

Kösz! OsvátA Palackposta 2011. május 6., 09:21 (CEST)

Van egy álmom[szerkesztés]

Szia! Nem tudom, ez a szöveg szerzői jogilag nem necces-e, közzétehetjük-e? Valahonnan idemásoltad; lusta vagyok rákeresni. Az is kérdéses, hogy nem a Wikiforrásban van-e a helye inkább? Szerintem igen, ha egyáltalán átvehető. Hozzáértőknél utána kellene érdeklődni... OsvátA Palackposta 2011. május 6., 09:27 (CEST)

A nácizmus ezoterikus forrásai[szerkesztés]

Kérlek, válaszolj; és a fentebbi üzenetre is.

„A mű ezt a titkos történetet tárja fel...” mely műről van szó? Honnan származik a bevezetőd? Nem jogsértő másolat-e ez?
Kielégítő válaszok nélkül kérdéses a szócikk további sorsa.

Üdv! OsvátA Palackposta 2011. május 11., 23:13 (CEST)

Lektor, forma[szerkesztés]

Szia! Kérlek az általad létrehozott szócikkeket valamennyire rendbetenni, mert a Wikidézetben alig szerkeszt valaki, ezért nem működik az, hogy a hevenyészett szerkesztéseket valaki átfésülné, javítaná a létrehozó után, mint a Wikipédiában. A habozás nélkül bemásolt szövegek tekintetében a Wikidézet toleránsabb ugyan, mint a Wikipédia – hiszen itt minden idézet – de egy bizonyos határon túl mégis felmerül a szerzői jogok megsértésének tiltó szabálya itt is. Továbbá: itt is kell csinálni egy épkézláb bevezetőt, és kategorizálni is kell a szócikkeket. Köszönöm. Üdv! OsvátA Palackposta 2011. június 5., 13:35 (CEST)