Ugrás a tartalomhoz

Vita:Albert Einstein

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Legutóbb hozzászólt OsvátA 10 évvel ezelőtt

"Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre." - Ennek mi az eredeti változata és forrása? Gyanítom, ez is a sok, Einsteinnek tulajdonított álidézet egyike... (Aláíratlan hozzászólás, szerzője Hoppy (vita • közreműködései) )

Meglehet. OsvátA Palackposta 2010. november 8., 11:07 (CET)Válasz

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." szinten, ld angol wikiquote

Mint a nagy feszültségű áram birodalmának kimagasló úttörőjének... gratulálok önnek az életművének hatalmas sikeréért. Sie als erfolgreicher Pionier auf dem Gebiete der hochfrequenten Ströme... Ich beglückwünsche Sie zu dem grossen Erfolge Ihres Lebenswerkes. Einstein levele Nikola Teslához 75. születésnapja alkalmából (1931)

"nagy feszültségű áram" hát ilyen meg nincsen. szvsz "nagyfrekvenciás áram" volna helyes, és az eredetiben is ez szerepel. (Erikatya)

Kedves Erikatya! Észrevételed helyes. De miért ide írtad? Egyszerűen javítsd ki a szócikkben. Ez a Wikidézet, éppúgy, mint a Wikipédia (angol, magyar és még vagy 150 nyelven) szabadon szerkeszthető. Csak rajtunk múlik a minősége. OsvátA Palackposta 2014. június 15., 12:59 (CEST)Válasz

ÖÖÖÖ... hát lehet? :) akkor odairtam. Egyébként van hogy félreértek valamit, vagy ilyesmi, és akkor jobb, ha egy "feketeöves wikista" veszi észre. Mert csak rajtunk múlik a minősége. Köszönöm OsvátA! (Aláíratlan hozzászólás, szerzője Erikatya (vita • közreműködései) )