Vita:Homoszexualitás

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erről Zazie nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy homokseggszúrkáló. De ő legalább nem tudta, hogy mit beszél. OsvátA Üzenet 2007. augusztus 14., 14:10 (CEST)[válasz]

Politikusok[szerkesztés]

  • Nem is hajtom például, hogy az azonos neműek törvény előtt elismert házassági szerződést, vagy együttélési szerződést köthessenek. … Vagy lehet törvényt alkotni erről, de akkor itt véresre fogják verni azt, aki egy azonos neművel kézen fogva sétál.
  • Nem közösségek kellenek, hanem szinglikből összeálló hordák, és akkor már indul is az Andrássy úton a menet. A másság menete, félmeztelen fiúk a fiúk nyakába; lányok a lányok nyakába, fülbevalók, lufik, és szól a recsegő rádióban a zene.”
  • Ha a liberálisnak tartott angol Oliver Cromwell feltámadna, s elvinnék a meleg büszkeség napján szervezetett felvonulásra, ahol harmincezer rózsaszín bőrtangás buzi vonul fel, rablóhúst csinálna valamennyiből, kardélre hányná mindet.
    • Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája egy hódmezővásárhelyi rendezvényen
  • Mi… a normalitás védelmezői vagyunk. Elég volt a devianciából, a meleg büszkeségből, s abból az értékrombolásból, amit az SZDSZ művelt! … Varsó polgármestereként volt bátorsága, hogy az ifjúság és a közerkölcs védelmében kivágja Varsóból a meleg felvonulást.
  • Gondolják végig, hogy hova vezet az a folyamat, hogyha törvényesítik mondjuk az egyneműek házasságát. Mondok egy példát, hogy hol van ennek vége. Ha mondjuk Ungár Klára feleségül vehet egy nőt, akkor, hogy úgy fogalmazzak, nagytermészetű Kovács László joggal érzi magát diszkriminálva, hogy akkor a szegény felesége mellé miért nem veheti el három-négy további barátnőjét, és akkor egész háremmel mehetne Brüsszelbe
  • Megingathatatlanul hihetsz hagyományosnak gondolt férfi-női szerepekben, a család semmi mással nem pótolható összetartó erejében, vagy férfiként férfi, nőként nő szerelmére vágysz, ezzel együtt is összetartozunk.

Ezeket kiszedtem. Nem a homoszexualitásról szólnak, hanem a különféle járulékos izékről, mint a melegfelvonulás vagy a melegházasság kérdése, és valahogy nem lesz egyiküktől sem jobb a cikk. Ne tegyük már a wikidézeteket tematikus politológiai szöveggyűjteménnyé. Szvsz. 89.133.5.184 2007. augusztus 17., 20:20 (CEST)[válasz]