Szerkesztővita:Padiiiman

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet!
Üdv a Magyar Wikidézetben, kedves Padiiiman! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket,a jó idézet ismérveit, és hogy Hogyan hozz létre egy új lapot?. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! OsvátA Palackposta 2014. március 2., 18:43 (CET)


És még valami. Kérlek, ha szócikket készítesz:

  1. lásd el bevezetővel. Ha megnézel más szócikkeket, meglátod, hogy megy ez itt;
  2. sorold a cikket kategóriába;
  3. ne használj idézőjeleket – fölösleges, mert itt minden idézet;
  4. vegyél annyi fáradságot, hogy ne egyszerűen bemásolj ide szövegeket, hanem nézd meg, mit csináltál. Nincs kedvem soronként végigíjavítani sokmindent; fölösleges kötőjeleket, eltűnő űj bekezdéseket, stb., stb.
  5. a szócikkeket össze kell linkelni az azonos című/tartalmú Wikipédia szócikkel. Van erre a célra szolgáló sablon. A Wikipédiából pedig ide utaló sablon. {{Wikipédia}} illetve {{Wikidézetek}}
  6. és stb.

A csekély szerkesztői részvétel dacára a Wikidézetek ugyanolyan komoly hely, mint a Wikipédia. Csak itt nemigen vannak lelkes önkéntesek, aki utánad dolgoznának.

Köszönöm; üdv! OsvátA Palackposta 2014. március 2., 18:43 (CET)