Szerkesztővita:Data Destroyer~huwikiquote

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdv[szerkesztés]

Üdvözlet!
Üdv a Magyar Wikidézetben! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

Mi célunk e világon? Küzdeni, erőnk szerint a legnemesbekért! (Vörösmarty Mihály)
NCurse üzenet 2005. december 8., 18:10 (CET)

Keresztes szentjános[szerkesztés]

Azért lettem mérges, mert már két alkalommal elég egyértelműen mondtam nekik hogy keresztes szent jános és keresztelő szent jános nem ugyanaz. a harmadikra úgy látszik, felfogta. Gubbubu 2005. december 9., 13:26 (CET)

Drakula, Sírfeliratok[szerkesztés]

Kösz az infót, és a közreműködést. Javítottam. Volt/van egy Sírfeliratok nevű cikk. Összelinkeltem a kettőt. De össze is lehetne dolgozni (?). Üdv: OsvátA Üzenet 2007. június 29., 08:31 (CEST)

Talmud[szerkesztés]

Mindezalatt volt kezedügyében Talmud, Te meg lapultál! Büntetésként legalább húsz idézetet keress ki belőle, különben halálnak halálával halsz! (általam)--Varga Réka 2007. augusztus 25., 13:51 (CEST)

Keressed , mert már ki is eszeltem kivégzésed módjait, előzetes: 1. először 81 oldalas részletes tanulmányt kell írnod a p-dox vallásról és annak "prófétájáról", 2. majd math ateizmus és indexes lapján először tagként regisztrálsz, majd mindennap elolvasod a cikkeket és alázatosan, barátságos kommenteket fűzöl hozzá. Végül jön a lehetetlen küldetés amibe biztos belegebbedsz: keresel neki barátnőt. He-he.--VRéka 2007. augusztus 25., 14:18 (CEST)

Az meg mi a csuda?! (ti. rekettyés)--VRéka 2007. augusztus 25., 14:24 (CEST)

Fehér Zoltán[szerkesztés]

Szia! Zoli vagyok, az akit annyira imádnak a wikiben, hogy három hónapos bokkot kaptam. Látom innen nem vagyok kitiltva, ugye? Lenne egy kérdésem ez a wikidézet ez mi? Miről szól, azon kívül, hogy egyes emberek idézeteit írjuk bele? Annyit tudok, hogy az angolban filmszövegek is vannak, ez erre is igaz? Le szeretném írni a kedvenc sorozatom szövegét. Namost azt lehet-e, hogy az egész film szövegét leírom? Üdv.-Fehér Zoltán 2009. november 7., 16:31 (CET)

Your account will be renamed[szerkesztés]

2015. március 18., 03:01 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 17., 06:39 (CEST)