Szerkesztővita:Nina~huwikiquote

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdv[szerkesztés]

Üdvözlet!
Üdv a Magyar Wikidézetben! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

Mi célunk e világon? Küzdeni, erőnk szerint a legnemesbekért! (Vörösmarty Mihály)
NCurse üzenet 2006. január 9., 21:55 (CET)

Slágerszövegek[szerkesztés]

Kedves Nina! Fontold meg, amit ide: [1] írtam. Talán egyet tudsz érteni vele. A szövegeket pedig a szerzők neve szerinti ábécé-rendbe írjuk. Az Aradszky életében nem írt le egy sort se. (Még az is kérdés, hogy írástudó-e?) Üdv. OsvátA 2006. január 10., 22:42 (CET)

Még egy: legalább a Rivierát, Balatont írjuk hagyományosan, helyesírásszerűen nagy kezdőbetűvel. A Dolly-roll sem egy szerző (?), satöbbi. Szóval így. Ne haragudj az intelmekért. Ez a wikidézet egy ilyen lexikonszerű holmi. Megpróbál precíz és pontos lenni. OsvátA 2006. január 10., 22:49 (CET)

Szia! Jól értem, hogy nem tegeztél? A látszat dacára nem vagyok olyan vén ****. A wikiben amúgysem magázódunk. („Ez egy demokratikus kocsma”. – Presser) Én az életben sem. Üdv. OsvátA 2006. január 10., 23:55 (CET)

Fabaceae flower.jpg
Honnan tudjam...? Pl.: beírod ezt a buta sorocskát a Google-ba: Isten véled édes Piroskám, és jó esélyed van rá, hogy azonnal megtalálod. Zene: Dobos Attila, szöveg: Szenes Iván. Így megy ez. OsvátA 2006. január 11., 00:02 (CET)

Your account will be renamed[szerkesztés]

2015. március 18., 03:01 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 17., 06:40 (CEST)