Szerkesztővita:Rskellner

A Wikidézetből, a szabad idézetgyűjteményből.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet!
Üdv a Magyar Wikidézetben! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket,a jó idézet ismérveit, és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

Marci1994 2008. március 5., 20:07 (CET)[válasz]

Ékezetek[szerkesztés]

Szia! Ezeket az ékezeteket: o", u" hol találtad? És ragaszkodsz hozzájuk? :-) Üdv OsvátA Palackposta 2008. március 6., 08:31 (CET)[válasz]

In hungarian language are not characters: o", u", we have: ő, ű...,, etc. Thanks: OsvátA Palackposta 2008. március 6., 11:14 (CET)[válasz]

Grüss Dich![szerkesztés]

OsvátA hat mir eine Meldung hinterlassen, dass Du Hilfe brauchst. Ich helfe Dir gern. Mein Deutsch ist besser als mein English, also wenn es Dir auch passt, bleiben wir dabei.

Er wollte Dir mitteilen, dass es eine Hilfezeile für die ungarische Buchstaben vorhanden ist, so sieht die Hilfezeile aus:

  • Karakterek: á é í ó ö ő ú ü ű Á É Í Ó Ö Ő Ú Ü Ű | „” »« ’ – … | € § † |   | ~~~~

Normalerweise fidest Du sie unter dem für editieren geöffneten Fenster.
Wenn Du dort auf eine Buchstabe raufklickst, wird der entsprechende Karakter insertiert.

Du kannst mich am schnellsten erreichen, wenn Du mir eine Meldung auf meine Wikipédia-Seite schreibst, hierhin: w:User_vita:Karmela. Frag mich ruhig, ich Helfe Dir gern.

Ich haette selber eine Bitte zu Dir: könntest Du bitte meine Fehler in meine Meldungen an Dich korrigieren?

Animated flower.GIFKarmelaposta 2008. március 6., 11:30 (CET)[válasz]